Trouwerij

Trouwen op het strand is iets om nooit te vergeten. Romantischer dan tussen alle gasten op de versierde stoelen over het strand lopen naar een trouwprieel kan toch niet? Wil je een verhard pad naar het trouw prieel of juist voetjes in het zand? Met onze vrije ligging hebben we zowel binnen, op het terras als op het strand alle mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor jullie wensen, want die zijn legio en passend bij ieder budget. Wij denken graag mee om een onvergetelijke maar zorgeloze dag te bezorgen.

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Bel dan naar 06-14390368 of gebruik het contactformulier.

Ontzorgen

De dag draait om jullie dus wij ontzorgen jullie compleet. Zowel met mooi als slecht weer laten we niet aan het toeval over. Hou je het klein met naaste familie en vrienden of uitbundig feest met 400 gasten? Wij zijn flexibel en regelen indien gewenst alles. Van diner, lunch en bruidstaart tot trouwambtenaar, band, DJ en bloemen. En uiteraard met de meest romantische aankleding.

Onvergetelijk genieten

En ben je bang voor slecht weer? Geen zorgen. Ons restaurant kunnen we uitbreiden door de diverse terrassen flexibel in thema te overkappen en het laatste stukje door de duinen hoeft de bruid echt niet te lopen. Ook dat regelen wij gewoon.

De vrije ligging van het paviljoen zorgt voor een intieme sfeer zonder drukte van buitenaf. Deze dag en de plek draaien volledig om jullie.

Uiteraard worden alle gasten in stijl ontvangen en hebben we diverse arrangementen van lekkere lunch of buffet tot 3 of 4-gangen diners wat volledig op jullie wensen wordt afgestemd. Maar ook een strand BBQ hoort tot de mogelijkheden.

Spectaculair

En na de super romantische ceremonie, het genieten van het strand en lekkere eten, is er niets spectaculairders dan een echte beach party met live band of DJ. Wil je Hollandse meezingers of een Ibiza stijl DJ party met bubbels? Wij regelen het! Alles compleet verzorgd en door onze jarenlange ervaring zonder verrassingen.

Laat ons weten wat jullie wensen zijn. Bel naar 06-14390368 of gebruik het contactformulier.