Zakelijk

De invloed van de omgeving op een goede meeting, vergadering, inspiratie- of motivatiesessie wordt vaak onderschat. Maar feit is dat een ontspannen omgeving daar positief aan bijdraagt en mensen opener en creatiever maakt. We hebben zowel mogelijkheden voor formele sessies met privacy als een goed georganiseerd bedrijfsfeest, teamspirit sessie of een ontspannen “voeten in het zand” brainstormen.

Uiteraard kunnen we dan ook zorgen voor bijbehorende zaken als whiteboard, projector, TV scherm, Wifi, etc. terwijl we natuurlijk voor de innerlijke mens zorgen. Of u nu met 4 mensen wilt lunchen, een meeting houdt voor 30 personen of een bedrijfsfeest met 200 personen, Beachclub Amigos staat voor u klaar. En niet onbelangrijk het gratis parkeren om de hoek maakt ook de bereikbaarheid erg makkelijk voor mensen die er niet zo bekend zijn.

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Bel dan naar 06-14390368 of gebruik het contactformulier.

Teambuilding

Het strand is de perfecte plek voor teambuidling. Naast ruimte in het restaurant voor presentaties kunnen we diverse activiteiten op het strand organiseren om de samenwerking tussen collega’s te versterken. De mogelijkheden variëren van sportiviteit zoals volleybal en hindernistrajecten tot meer creatief met schilder workouts, etc. Uiteraard worden de mensen hierbij verzorgd met hapjes en drankjes.

Vergadering

Wilt u een rustgeven locatie om goed overleg te kunnen voeren met het team of met klanten? Ook dat verzorgen wij graag zodat u alle privacy hebt voor uw overleg en intussen geniet van een heerlijke lunch of diner. Naar wens organiseren we een chic zakendiner, een relaxte BBQ of walking dinner. Precies wat bij de gelegenheid past.

Bedrijfsfeest

Tijd voor een bedrijfsfeest? Volledig in jullie stijl verzorgen wij een spetterend feest waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Live muziek? DJ? We regelen het allemaal. En natuurlijk hebben we hier diverse (drank)arrangementen of aansluitende buffetten voor zodat u vooraf weet wat u kan verwachten en het een feest wordt om nooit te vergeten.

Amigos weet als geen ander hoe belangrijk teamspirit is!