Feest of verjaardag

Beachclub Amigos is niet alleen een plek om te relaxen, maar we zijn ook helemaal ingericht voor het organiseren van feesten en partijen.

Zowel binnen als buiten is onze locatie uitermate geschikt waarbij we zorg kunnen dragen voor alles wat erbij komt kijken, zoals (welkomst)drankjes, lopend buffet of ala carte, feestverlichting, DJ en aankleding naar wens.

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Bel dan naar 06-14390368 of gebruik het contactformulier.

Verjaardag of feest op het strand

Natuurlijk is een gezamenlijk etentje op het strand al fijn, maar voor groepen vanaf 10 personen maken we er graag iets speciaals van met een heerlijk lunchbuffet, een high tea, 2, 3 of 4-gangen diner of een echte strand BBQ.

Maar ook de speciale verjaardagstaart, de liveband of kinderspeeltoestellen en trampolines, etc. kunnen we regelen. We ontzorgen compleet.

Wilt u het combineren met een bierproeverij, vrolijke bubbels of juist alcohol vrij? Het kan allemaal. En met onze flexibele inrichting kunnen we ook voor voldoende privacy zorgen indien gewenst. Laat ons weten wat u wilt en wij lichten graag de mogelijkheden van het restaurant en terrassen toe.

Daarnaast hebben we ook alle mogelijkheden voor grotere feesten met live muziek, DJ’s in alle stijlen, fingerfood. Van bedrijfsfeest tot salsa party of Ibiza dancefeest, wij kunnen alles van A tot Z voor u organiseren.

En wees niet bang voor het weer. Mocht er weer een Nederlandse bui verwacht worden, dan kunnen flexibel het terras in sfeer overkappen om zo toch voldoende plek te hebben om van ieder feest een daverend en onvergetelijk succes te maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel dan naar 06-14390368 of gebruik het contactformulier.